lördag 5 juli 2008

Vind i håret



Vi hade tur i år och lyckades pricka in en helg med fantastiskt segelväder!
I går övernattade vi i en naturhamn, och i dag tog vi oss till Sandhamn.

Nu är det after sail och fest som gäller. Ha en trevlig helg!

7 kommentarer:

anna sa...

vad härligt! och du hinner tom blogga, det är mer än man kan säga om mig...

sara sa...

nice...
och fru a, du bloggar ju en hel del! impressive

Anonym sa...

Hej! Jag undrar hur du kom i på läkarprogrammet? Jag ämnar nämligen göra detsamma och är förstås väldigt vetgirig vad det gäller de olika vägar som bär dit. Jag läste några av dina gamla inlägg och du gjorde alltså första delen av KI:s special?

fröken L sa...

fru a: Ja, det var verkligen fantastiskt och precis vad jag behövde!

sara: Oh, yes! Men det resulterade i ett väldigt lockigt och vindrufsigt hår... Och precis som du är jag imponerad av tvåbarnsmoderns bloggfrekvens!

lotta: Hej och välkommen! Eftersom jag gick sam på gymnasiet och tyvärr inte hade riktigt så bra betyg som krävs för läkarprogrammet har jag gått den lååååånga vägen... D.v.s naturbasår, fem års arbetslivserfarenhet och högskoleprov. Gjorde mycket riktigt den första delen i KI's PIL-intagning, men lyckades inte komma vidare till intervju. Kändes tråkigt då, men idag är jag glad att gå i Uppsala! Söker du läkarprogrammmet till hösten?

Anonym sa...

Hej igen! Och jag tackar för svar. Jag har också en något brokig bakgrund med omvårdnadsprogrammet på gymnasiet, viss tid på NV-basår, jobb, tre år på psykologprogrammet... =) Och en läkardröm som jag nu på allvar har börjat förhandla med. Så jag håller på med basårskurserna på Komvux och så skall jag undersöka de olika intervjubaserade antagningarna och det nya vårdprovet + HP förstås. Jag kommer att söka till nästa höst och det skall bli väldigt skönt att äntligen sätta det hela i rullning. Hur har det varit för dig, var det här första gången du sökte?

fröken L sa...

Lotta: Jag kom in andra gången jag sökte. Du har min fulla beundran! Det är verkligen inte lätt, men så värt det och som sagt skönt att börja röra sig mot sitt mål. Håller tummarna för dig, tala gärna om hur det går! :D

Anonym sa...

Tack!